06 jul

Nieuwe groep Mindfulness training gaat van start

Ik ben veel beter voor mezelf gaan zorgen en heb meer plezier in de dingen die ik doe.
Het heeft me handvatten gegeven om beter om te gaan met het piekeren over uitslagen.
* Mijn vrouw is blij dat ik deze training heb gevolgd, ik ben namelijk veel relaxter geworden.

Dit zijn reacties van de deelnemers die net de eerste training hebben afgesloten.
Na een succesvolle eerste groep van 5 deelnemers die zijn gestart in maart met de 8-weekse training Mindfulness gaan we nu verder met een tweede groep.
Vanaf 12 september zal de groep gaan starten op de dinsdagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur. In de erkende en wetenschappelijk onderbouwde training leren de deelnemers hoe je mindfulness, ofwel de kracht van aandacht, kunt gebruiken om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Bea Kalter is de docente. Zij is een zeer ervaren en categorie 1 gecertificeerde mindfulness trainer. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar is gedeeltelijke of gehele vergoeding van de training mogelijk .(Alle deelnemers aan de eerste groep hebben de training vergoed gekregen via hun zorgverzekeraar!)
De kosten zijn € 350.– inclusief btw voor de 8 lessen en een terugkom middag Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Voor meer informatie mail ons info@praethuys.nl of bel met 072-5113644

Inschrijven voor

  • Hidden
  • Hidden
×

CORONAMAATREGELEN

Beste gasten van ’t Praethuys,

  • ’t Praethuys is weer open.
  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Handen wassen, geen handen schudden, proberen afstand te houden, ruimten ventileren.
  • De activiteiten en lotgenotenbijeenkomsten kunnen weer plaats vinden in onze huiskamer. Zie hiervoor ook onze activiteitenkalender.
  • Voor een kop koffie en een luisterend oor bent u altijd welkom op maandag- en woensdagmiddag of op donderdagochtend vanaf 10.00 uur. Ook kunt u een afspraak maken zodat u dan snel aan de beurt bent!