Alle activiteiten

Ons Praethuys aan de Westerweg in Alkmaar is een centrum van activiteiten. We bieden aan onze gasten diverse vormen van informatie, activiteit en ontspanning. Voor mensen met kanker maar ook voor hun naasten: partners, vaders, moeders, kinderen, broers en zussen. Kortom, iedereen die geraakt wordt door kanker.

Maandagmiddag, woensdagmiddag en donderdagochtend kun je zonder afspraak binnenlopen om een gastvrouw of -heer te spreken. Voor een gesprek op een ander moment maken we graag een afspraak.

Voor een georganiseerde activiteit, zoals op onze activiteitenkalender staan vermeld, ontvangen wij graag jouw aanmelding. Dit kan telefonisch: 072-511 36 44 of per e-mail: info@praethuys.nl. Wanneer je nog niet eerder in ‘t Praethuys bent geweest, maken wij een afspraak met je voor een eerste persoonlijke kennismaking.

Hieronder tref je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten en een button om de maandkalender te downloaden.

Je hoeft het niet alleen te doen

Workshop fotografie

Mis deze kans niet! Schrijf je nu in via info@praethuys.nl voor de workshop van Keesnan Dogger en ontdek de kracht van jouw fotografie. Vind je fotograferen leuk en wil je […]

Recurring

Heart pillows maken

Het maken van Heart Pillows, voor vrouwen die een borstkanker operatie hebben gehad, is ontzettend leuk en nuttig! 2e en 4e maandag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur!

Recurring

Zingen voor plezier

Twee maal per maand wordt er op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur genoten van samen zingen. Bijdrage: € 2,50

Vragen over ’t Praethuys? Of over onze activiteiten? Neem dan contact met ons op!

Weet dat je altijd kunt binnenlopen. Maak je liever een afspraak? Dat mag natuurlijk ook.

Westerweg 50
1815 DG Alkmaar

T 072 511 36 44
E info@praethuys.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor

  • Hidden
  • Hidden
×

CORONAMAATREGELEN

Beste gasten van ’t Praethuys,

  • ’t Praethuys is weer open.
  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Handen wassen, geen handen schudden, proberen afstand te houden, ruimten ventileren.
  • De activiteiten en lotgenotenbijeenkomsten kunnen weer plaats vinden in onze huiskamer. Zie hiervoor ook onze activiteitenkalender.
  • Voor een kop koffie en een luisterend oor bent u altijd welkom op maandag- en woensdagmiddag of op donderdagochtend vanaf 10.00 uur. Ook kunt u een afspraak maken zodat u dan snel aan de beurt bent!