16 mei

Workshop fotografie

Vind je fotograferen leuk en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee met de inspirerende workshop van Keesnan Dogger voor onze gasten op zaterdag 22 juni.

Keesnan, een ervaren fotograaf met een scherp oog voor detail, neemt je mee op een boeiende reis door de wereld van de fotografie. Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of een beginner die gewoon op zoek is naar plezier en avontuur, deze workshop is voor iedereen geschikt.

Smartphone of luxe systeemcamera? Geen probleem. De workshop gaat vooral over het kijken naar de omgeving, onderwerpen ontdekken en deze vervolgens vastleggen. Welke camera je gebruikt, is van ondergeschikt belang.

De workshop bestaat aan de ene kant uit een interactieve presentatie over het maken van foto’s die er toe doen. En aan de andere kant de praktische uitvoering: samen gaan we fotograferen in de stad.

Mis deze kans niet! Schrijf je nu in via info@praethuys.nl voor de workshop van Keesnan Dogger en ontdek de kracht van jouw fotografie.

Zaterdag 22 juni 13:30-16:00 uur

Locatie: ‘t Praethuys

Kosten: 10 euro

Inschrijven voor

  • Hidden
  • Hidden
×

CORONAMAATREGELEN

Beste gasten van ’t Praethuys,

  • ’t Praethuys is weer open.
  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Handen wassen, geen handen schudden, proberen afstand te houden, ruimten ventileren.
  • De activiteiten en lotgenotenbijeenkomsten kunnen weer plaats vinden in onze huiskamer. Zie hiervoor ook onze activiteitenkalender.
  • Voor een kop koffie en een luisterend oor bent u altijd welkom op maandag- en woensdagmiddag of op donderdagochtend vanaf 10.00 uur. Ook kunt u een afspraak maken zodat u dan snel aan de beurt bent!