Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themamiddag: Hormoontherapie bij borstkanker

15 oktober @ 14:00 - 16:00

Themamiddag 15 oktober Hormoontherapie bij borstkanker

Themamiddag: Hormoontherapie bij borstkanker

Spreker: S. de Bie, verpleegkundig specialist oncologie Noordwest. Een van de mogelijke behandelingen bij borstkanker is hormoontherapie. Wat is hormonale therapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en hoe gaat u daar mee om? Op deze vragen krijgt u deze middag antwoord en er is ook gelegenheid om uw eigen vragen te stellen. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Uw aanmelding ontvangen wij via:  info@praethuys.nl of 072-511 36 44 Deze themamiddag organiseert 't Praethuys in samenwerking met NWZ en Evean.Nu Inschrijven
Spreker: S. de Bie, verpleegkundig specialist oncologie Noordwest. Een van de mogelijke behandelingen bij borstkanker is hormoontherapie. Wat is hormonale therapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen en hoe gaat u daar mee om? Op deze vragen krijgt u deze middag antwoord en er is ook gelegenheid om uw eigen vragen te stellen. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Uw aanmelding ontvangen wij via:  info@praethuys.nl of 072-511 36 44 Deze themamiddag organiseert ‘t Praethuys in samenwerking met NWZ en Evean.

Locatie

Wijkcentrum Overdie
van Maerlantstaat 8-10
Alkmaar, 1813 BH Nederland
+ Google Maps

Inschrijven voor

  • Hidden
  • Hidden
×

CORONAMAATREGELEN

Beste gasten van ’t Praethuys,

  • ’t Praethuys is weer open.
  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Handen wassen, geen handen schudden, proberen afstand te houden, ruimten ventileren.
  • De activiteiten en lotgenotenbijeenkomsten kunnen weer plaats vinden in onze huiskamer. Zie hiervoor ook onze activiteitenkalender.
  • Voor een kop koffie en een luisterend oor bent u altijd welkom op maandag- en woensdagmiddag of op donderdagochtend vanaf 10.00 uur. Ook kunt u een afspraak maken zodat u dan snel aan de beurt bent!