23 jul

Partnergroep, iets voor jou?

Jij bent de onvoorwaardelijke steun voor je partner in het ziekteproces. Als partner lijkt jou niets te veel te zijn. Je rijdt af en aan naar het ziekenhuis, houdt familie en vrienden op de hoogte van de behandelingen en ontvangt hen wanneer zij langskomen. De extra taken in het huishouden neem je als vanzelfsprekend op je en tussendoor vind je zelfs nog tijd om boodschappen te doen, waarna je tóch nog maar wat lekkers gaat koken, want je wilt je partner nu zo goed en zo veel mogelijk tot dienst zijn.

Je voelt je bang, verdrietig en waarschijnlijk ook machteloos, maar je wil ook sterk zijn voor de ander. Soms ga je daarbij over je eigen grenzen en wie is er dan voor jou?

‘t Praethuys is er ook voor partners. Misschien wil je vertellen wat er gaande is of ben je op zoek naar informatie. Naast een luisterend oor tijdens een individueel gesprek, is het ook mogelijk deel te nemen in een groep met anderen waarvan de partner ziek is.

“Ik voel verbondheid en veiligheid. Ik kan hier mijzelf zijn met mijn verdriet. Een lach en een traan.”

Ben je benieuwd of de partnergroep iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tel. 072-5113644.

Kanker heb je niet alleen.

De eerstvolgende partneravond is op dinsdagavond 6 augustus.

Inschrijven voor

  • Hidden
  • Hidden
×

CORONAMAATREGELEN

Beste gasten van ’t Praethuys,

  • ’t Praethuys is weer open.
  • We werken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Handen wassen, geen handen schudden, proberen afstand te houden, ruimten ventileren.
  • De activiteiten en lotgenotenbijeenkomsten kunnen weer plaats vinden in onze huiskamer. Zie hiervoor ook onze activiteitenkalender.
  • Voor een kop koffie en een luisterend oor bent u altijd welkom op maandag- en woensdagmiddag of op donderdagochtend vanaf 10.00 uur. Ook kunt u een afspraak maken zodat u dan snel aan de beurt bent!